00a_8DAC0C33_E3C80C33

HET SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR

Het Sokkenbuurt Zeeman, een koor dat van alle markten thuis is. In hoofdzaak wordt er gezongen over de scheepvaart, de zee en alles wat daaraan verwant is.

werk-, drink- en luisterliedjes worden in verschillende talen ten gehore gebracht. Naast deze alom bekende liederen draaien wij onze hand ook niet meer om voor de wat gevoeliger melodieën.

Het repertoire bestaat uit een 80- tal liedjes en varieert van prachtige Engelse ballads en Ierse zeemansliederen tot een breed Hollands repertoire. Ook komt de Franse- en Duitse taal aan bod.

Het Hollands repertoire bestaat uit oude zeemansliederen en wat actuelere nummers van o.a. Boudewijn de Groot, Jeroen Zijlstra, Freek de Jonge, Rob de Nijs, Pater Moeskroen en De Dijk.

http://www.sokkenbuurtzeemanskoor.nl

Tuesday-At-Tonys-BW-47

TUESDAY AT TONY'S

Tuesday at Tony’s heeft zich sinds de oprichting van de band in 2006 lange tijd alleen op pop-, rock- en soulcovers gestort. Sinds een verandering van de samenstelling en de toetreding van een nieuwe gitarist 2,5 jaar geleden is de band begonnen met het schrijven van eigen nummers.

Tuesday at Tony's laat zich inspireren door de rijke pop- en rockgeschiedenis van de 60's tot nu. Melodieuze pop en een solide dosis rock strijden om de aandacht. Het gevarieerde repertoire van de band heeft steeds een herkenbare sound door de aanwezigheid van meerstemmige zang, saxofoon en een lekkere gitaarsolo op zijn tijd.

https://www.facebook.com/tuesdayattonys/

1e0ab410-9720-4c9a-bbf2-425f4b30b345-1

JAYVEEBAND

Ha, eindelijk, de 2e CD “No News, Good News” is uit. Er wordt lekker gestampt en gerockt. Een aantal prachtige ballads kabbelen ook voorbij. De band is uitgebreid met de JayVettes, twee dames die fantastisch bij de band klinken.

R&B&B Originals, dat zijn we en dat spelen we!

R&B&B staat voor Rock and Blues and Ballads. Originals, omdat het eigen composities zijn. Originals, omdat wij dat zijn. Tijdens onze optredens ook aangevuld met enkele covers van bands die ons inspiratie gaven toen we opgroeiden.

The JayVeeBand, never too old to Rock!

https://www.facebook.com/JayVeeBand/

foto Brian (1)

BRIAN CHRISTOPHER

Brian Cristopher, topvermaak voor elke generatie.

Na een lange, hete zomer aan de Portugese kust, zoekt Brian Cristopher dit najaar weer de verkoeling van het Nederlandse klimaat tijdens zijn traditionele najaarstoer.

De verkoeling zul je tijdens de drie uur durende concerten die de Engelse gitaarvirtuoos verzorgt overigens vergeefs zoeken. Zijn songs zijn meeslepend en hartverwarmend, zoals zijn trouwe schare fans kan bevestigen. Ook dit jaar staan er weer een groot aantal optredens in noord, midden en zuid Nederland op het programma, een regelrechte aanrader voor de liefhebber van de betere popmuziek en evergreens waardoor er altijd volop kan worden meegezongen.

De eigentijdse meesterwerken van beroemde popartiesten als The Beatles, Kinks, Rolling Stones en David Bowie of meer recent werk van The Eagles, Billy Joël, Police, Elton John, Sting, Simon and Garfunkel, Robby Williams, of Oasis worden met passie, energie en vakmanschap vertolkt door deze rasartiest die kans ziet elke zaal waar hij zijn opwachting maakt “plat” te spelen.

“Mooier dan het origineel!” is dan ook een veelgehoorde kreet van de vele enthousiaste bezoekers, waardoor zijn drie uur (!) durende, vrijwel non-stop,- voorstelling geen moment verveelt en werkelijk voorbij vliegt.

Omdat Brian nooit vanaf een vastgestelde “playlist” werkt is elke avond anders en verrassend. Hij speelt wat in hem opkomt of waarom gevraagd wordt. Een avondje Brian is dan ook een avondje topvermaak voor jong en oud.

www.briancristopher.com

22688905_753783661476973_6782480857643585421_n

BON SJEF & PHILL BALLINS

Onder de naam Bon Sjef en Phill Ballins maken de Utrechtse vrienden Nick van Tergouw en Olav Mackaay funky Hip Hop. De jongens leren elkaar kennen in de keuken van een restaurant, waar ze beide als chef-kok werken. Sindsdien bakken ze rhymes en flows zowel in, als buiten de keuken. Ze nemen je mee in een wereld vol culinaire hoogstandjes met vlijmscherpe teksten.

Nick van Tergouw (27) studeert in 2012 af aan de Nederlandse Pop Academie en is sindsdien druk met het schrijven van liedjes, hosten van bandcompetities en het geven van rapworkshops.

Olav Mackaay (32) groeit op in een muzikale omgeving en kiest ervoor om na de middelbare school naar de kunstacademie te gaan. Hij studeert in 2014 af aan de Willem de Kooning Academie. Daarnaast leert hij in zijn vrije tijd alles over het produceren van beats.

Momenteel zijn ze hard bezig met hun debuut EP. De teksten zijn catchy maar gevat en hebben commentaar op het dagelijks leven. Dit wordt gecombineerd met funky beats die het publiek geheid laten dansen. Door middel van live elementen -zoals een loopstation met beatbox en freestyles- betrekken ze het publiek in de show. Dus voetjes van de vloer & springen op pompende beats!

https://wolffmngmt.com/wolffpack/bon-sjef-phill-ballins/

10410321_720747218052463_7831430034645326601_n

FOURMAD

Vier mannen en hun passie!

In de lente van 2014 besloot Gerrit van Engeland, voormalig zanger van o.a. 5Pack, zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen. Naast zijn voormalige 5Pack bandleden Gert Nijhof (drums) en Armand Spee (bas), wist hij ook gitarist François Bakker voor dit avontuur te strikken.

Met ruim 160 jaar aan gezamenlijke muzikale bagage heeft FourMad een repertoire opgebouwd dat jong en oud weet te boeien. Met hetzelfde gemak worden nummers van de The Editors, The Foo Fighters tot aan The Red Hot Chili Peppers vol overgave gepresenteerd. Zowel de classic rockers als de moderne rockers komen aan hun trekken!

FourMad bestaat uit:
Gert Nijhof (Drums)
Gerrit van Engeland (Zang)
Francois Bakker (Gitaar)
Armand Spee (Bas)

https://www.facebook.com/FourMad-719824018144783/

DJ Remment

DJ REMMENT

DJ REMMENT draait soulvolle muziek: van soul tot funk tot disco tot house op allerlei verschillende evenementen.

https://www.facebook.com/remmentdj/