Naomi-Seine-foto

NAOMI SEINE

Naomi Seine is 19 jaar oud en van heel jong was ze al bezig met zingen. En sinds haar negende heeft zangles via verschillende wegen en was zij er klaar voor om auditie te doen bij de musical academie Song and Dance in Zwolle. En in haar laatste jaar staat ze op de Serious Plein Party.

Hou haar in de gaten, hierna gaat ze het via de weg van het conservatorium vast maken met haar kleinkunst- of jazznummers.

https://www.facebook.com/naomi.seine

1475938_orig-2

UNITED BY MUSIC ALL STARS

Tien zeer verschillende persoonlijkheden vormen samen de United by Music All Star Band. Niettemin hebben ze allemaal één ding gemeen: talent.

Deze band is actief sinds 2010 en 300 optredens, 10 landen, 8 tours en meer dan 100.000 toeschouwers verder is de band uitgegroeid tot een professionele band die keer op keer een unieke show verzorgt.

Het niveau van de artiesten is over de jaren ontzettend gestegen en United by Music wordt dan ook gevraagd voor verschillende grote festivals.

Zo stonden de artiesten onder andere op het Hookrock Festival in België, Solund Festival in Denemarken, Morodalfestivalen in Noorwegen, Redwood city Blues Festival in Amerika, Big Rivers in Dordrecht, Roder Markt in Roden en Jazz Festival in Hillegersberg.

En vandaag staan ze op de Serious Plein Party, wees erbij!

https://www.unitedbymusic.nl

Havenkom-Almere-12-dec-2016-2

BOOMTOWN JAZZ QUARTET

Een viertal doorgewinterde muzikanten die instrumentale funky jazz spelen.

Kees Oosterwij - Sax
Harald Koll - Gitaar
Dirk van Boven - Bas
Tom Gruijters - Drums

https://www.facebook.com/BoomtownJazzQuartet/

 

21617955_166099343967655_4859697738461412806_n

BLUES GARDEN

D"e Leukste Bluesband van Amsterdam"

Blues Garden staat garant voor dampende live optredens. De band bestaat uit acht muzikanten met een blazerssectie. En Daisy onze geweldige zangeres als front Women.

Zij laten je vele bekende en minder bekende nummers horen in eigen uitvoering van Blues Garden. Een prima dansbaar repertoire met opzwepende blues, gevoelige soul, rock ‘n roll en soms een funky groove!

https://www.facebook.com/deleukstebluesbandvanamsterdam/

18301754_1017519135017349_6098034916550653838_n

BRAM BOENDER

Bram heeft in 2016/2017 meegedaan aan Idols. Daarin is hij uiteindelijk in de finale tweede geworden. Na het avontuur bij Idols heeft hij op verschillende locaties in het land opgetreden en bij diverse radioprogramma's te gast geweest. 2018 moet zijn jaar worden!

https://www.facebook.com/bram.boender

22338742_1888022184542988_7857102480637720581_o

THE DUTCH JAMIROQUAI

Sinds enkele maanden hebben een 10 tal begenadigde muzikanten The Dutch Jamiroquai opgezet. Een tributeband die, mede vanwege de gruwelijk goede zanger, dicht bij het orgineel komt.

Omdat de muzikanten de muziek van Jamiroquai in hun genen hebben zitten en dat komt dat tijdens het optreden er dan ook met bakken uitsijpelen. Jamiroquai is super hot!

Wesley Gerrits; drums - Michel Daals; bas - Michiel Nijhof; toetsen - Paul Oosterom; gitaar - Alex de Meij; percussie - Dennis v Alst; trompet - Timo Jilesen; saxofoon - Emmie te Pas; zang - Suzan Wattimena; zang - Ward Palmen; zang

www.thedutchjamiroquai.nl

hmpromo

HANDSOME MOLLY

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock ‘n roll. Deze Gelderse 4-mans rock formatie bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas; Frank van der Meijden, gitaar en singer/songwriter Ton Terink ook op gitaar.

Een optreden wordt ervaren als een sprankelend feestje waarbij de classic rock uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met powerblues en een vleugje soul/country/folk. Het repertoire bestaat uit vele eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads, en uit covers van oa the Rolling Stones. Hun muzikale creativiteit heeft eind 2015 geresulteerd in het uitbrengen van hun eerste CD 'Free'. Hierop staat tevens de single 'Sweet Dreams', waarvan de videoclip op zowel de site als YouTube te bewonderen is.

Speciaal voor Serious Request 2017 hebben ze het nummer geschreven 'Put down the barrel - Reunite. De single met videoclip is 28 oktober gereleased en de opbrengsten komen ten goede van SR17. De single met 2 clips is te koop bij Mediamarkt Apeldoorn of via:

www.handsomemolly.nl

 

Meneer van Zanten Press

MENEER VAN ZANTEN

Meneer van Zanten. Een band waar genoeg over te vertellen valt. Dat kan ook niet anders, want Meneer van Zanten draait inmiddels al ruim tien jaar mee. Vijf muzikanten die weten waar ze het over hebben en die alleen maar eigen nummers spelen. Nummers in het genre “Nederlandstalige rock”, dat wel.

Het voelt als een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de band. Tweeënhalve week voordat de dj’s van NPO 3FM het Glazen Huis in gaan, presenteerde Meneer van Zanten zijn nieuwe single, speciaal voor Serious Request. "Help me zoeken wat ik mis" is een muzikaal statement over gescheurde gezinnen.

http://meneervanzanten.nl/wordpress/home/

KYH-Promopic-3-1

KLEP YOUR HANDS

Zon, zee, strand en saxofoonmuziek. Deze funky, dansbare sfeer zet Vincent Klep samen met zijn mannen van Klep Your Hands neer tijdens een optreden.

Na een nu al legendarisch debuut in de Paradox, Tilburg zijn deze 4 mannen vastbesloten om deze zomerse energie door heel Nederland te verspreiden.

Een optreden waar u energie van krijgt, vrolijk van wordt en van gaat genieten. If you’re happy and you know it…

https://www.facebook.com/klepyourhands/

BackAlive

BACKALIVE

BackAlive is “DE” Pearl Jam Tribute Band van Nederland.

Het goede nieuws is dat ze na een afwezigheid van 5 jaar besloten hebben om weer te gaan optreden met BackAlive!

Pascal Velzeboer – zang Jeroen Hamers – gitaar
Jeroen Hamers – gitaar
Job Ottink – gitaar
Willem van den Berg – drums Erik Vleeming – basgitaar
Erik Vleeming - basgitaar

https://www.facebook.com/BackAlive-191507860869039/

18814339_1542535415786261_8809202885352705030_n

HAMER

Hessel Hamer, Geboren in Zutphen wonende in Brummen.  Inmiddels 20 jaar jong, en al zo’n 6 jaar actief binnen de dance-scene. Inmiddels is Hessel gegroeid tot enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven dj onder de naam ‘HAMER’. Tot op heden heeft hij zijn draaikunsten al mogen vertonen op vele verschillende locaties en evenementen.

Een goede sfeer. Dat is een doel die je bij Hessel kan verwachten, door een juiste mix van verschillende house genres te combineren zorgt hij bij vele verschillende doelgroepen voor een goede sfeer, zo weet hij zich prima te vinden in de classics, moombahton, clubhouse en latinhouse, maar weet hij zeker ook hoe het is om een zaal helemaal uit hun dak te laten gaan door middel van de juiste house in combinatie met wat electro en een snufje trap muziek.

https://www.facebook.com/hamerhessel