Vondelpark

‘MAD HATTER’ straattheater

Speciaal voor de kinderen hebben we "The Mad Hatter" uit "Alice in Wonderland" naar het Raadhuisplein gehaald!

kerstkwis-edelwise-2016

TWO TONES

Sinds zes jaar speel hij in muziekgroepjes en bandjes en inmiddels leadzanger ben bij en met verschillende bands en akoestische duo’s.

Wat hij graag op het podium zou willen? Is het lied zingen en spelen van Billy Joel: ‘The Pianoman” Daarnaast speelt hij nog meer van deze klassiekers zoals Imagine van de Beatles. TwoTones brengt saamhorigheid!

Logo-SPP def

OAKHEART

Oakheart is ontstaan uit avonden met goed eten, muziek en bier. Gewapend met een akoestische gitaar en een cajon gaan deze twee jongens de strijd aan om je muzikale hart te veroveren. De unieke visies op meeslepende ritmes en melodieën worden gebundeld in dit akoestische rockduo.

Waar anderen een zachte rum verwachten, kun jij rekenen op een act waarvan je voet gaat tikken, en je hoofd gaat knikken.

https://www.youtube.com/watch?v=je629z452PQ

 

22406373_1662019593818302_9008806256803972552_n

5PACK

Het concept is simpel: Zet een paar gasten van minstens 45 jaar op het podium en laat ze de muziek maken die ze zelf lekker vinden. Het muzikale recept: Een stevige pot gitaarwerk, een strakke ritmesectie eronder, wat vocaal gevoel erbij, mixen met "old school funk", en klaar ben je!

Als individuele bandleden hebben ze in diverse muziekstijlen veel ervaringen opgedaan. Nu is vooral het plezier in muziek maken de hoofdzaak. Ze hebben elkaar gevonden in de huidige mix en raken lekker op elkaar ingespeeld! Dat hopen zij over te brengen, als ze voor jullie op het podium staan.

http://5pack.dfda.nl/index.php/de-band

GotR-bandfoto

GROOVE ON THE ROOF

Groove On The Roof is een tienkoppige formatie die, mede dankzij een stevige blazerssectie, voor een welluidende luchtverplaatsing zorgt.

Het repertoire bestaat vooral uit ‘dampende’ soul. Naast de bekende klassiekers van Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Picket en Sam & Dave en de funk van o.a. James Brown, brengt de band ook meer eigentijds werk van o.a. Tower of Power, Incognito, Nile Rodgers en The Average White Band.

Stevie Wonder komt natuurlijk ook ruimschoots aan bod. Om het feest compleet te maken brengt de band ook discowerk van o.a. The Trammps en KC & The Sunshine Band.

Kortom een show vol soul, funk en disco, waarbij de strakke ritmesectie er wel voor zorgt dat geen mens stil kan blijven zitten!

De bezetting is als volgt: Daniëlle Kobussen, Bert Meurs en Angela Vos vormen het zangerstrio; de ritmesectie bestaat uit Leen van den Berg, Jos Pelkman, Jaap Datema en Darrin Dinsbach; Martin van Rijn, Theo Fiks en Edwin van Druten vormen de blazerssectie.

www.grooveontheroof.nl

dsc_5881_36519314320_o

ROCKCOVERBAND AR!E

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigd, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos…Dat is exact waar “AR!E” voor staat!

Onder het motto “Live is alles anders” en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al meer dan 18 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: “AR!E” kwam, “AR!E” zag en “AR!E” overwon!
Of de heren in een kroeg of een megafeesttent staan doet er niet toe…Niet alleen het dak, maar ook de voorgevel wordt ervan af geblazen!

“AR!E” staat niet zomaar garant voor een gigantisch feest…Met al hun muzikale kennis, creativiteit en voorliefde voor rock & feest weten zij precies hoe de perfecte show tot zijn recht komt: De beuk der herkenning moet er in!!

“AR!E” schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten!

AR!E is:
Gert-Jan Smit – Zang
Henri van der Velden – Gitaar en backing vocals
Mark Nerings –Gitaar en backing vocals
Sjors van der Pluijm – Basgitaar en backing vocals
Stefan Poortvliet – Drums en backing vocals

http://www.dearies.nl

15542158_1170557539694129_2750724867049118562_n

FRIEND CHICKEN

Deze Queen tributeband is niet opgericht maar ontstaan. Een benefietconcert was de aanleiding. Negen muzikanten gingen samen de uitdaging aan om een Queen set te spelen. One band, one goal, one mission. Ze flikten het. De zaal ging plat en een band was geboren.

De basis van de band wordt gevormd door drummer en Queenfan Hans Bouwmeester en ‘champion-of-the-world’ bassist Rowdy Lemaire. Twee gitaristen zorgen voor een stevige maar toch herkenbare sound: Virtuozen Ray ter Riet en François Bakker hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de muziek.  

Toetsenman Hans Jansen brengt de melodie en een mooie backing-vocal mee. En anders dan bij de originele Queen nemen de dames de typerende Queen-koortjes voor hun rekening. “Killer Queens” Daniëlle Kobussen en Angela Vos zijn twee ervaren rock en soul zangeressen die samen helemaal uit hun dak gaan op het podium.

Frontman van de band is super-sonic man Huub Peters. Met zijn fantastische stem en fijne performance maakte hij indruk bij X-Factor en de finale van de Soundmixshow.

FRIED CHICKEN: geweldige muzikanten, heel veel enthousiasme en koninklijk repertoire. Lekkere ingrediënten voor een heerlijk optreden dus.

https://www.facebook.com/FriedChickenQueenTribute/?ref=br_rs

16664950_1182967905157692_4022576417736632778_o

JIMMY HARDWIND

immy Hardwind (21) is geboren in Nederland te Apeldoorn.
In 2016 is hij begonnen met het produceren van Electronic Dance Music.

Hij is pas 1 jaar bezig met het produceren van EDM Muziek en maakt nu al nummers die veel support krijgen van personen die al een tijdje in de muziek industrie zitten. Personen zoals Mike Williams en Debris geven positieve feedback op zijn muziek!

https://www.instagram.com/jimmyhardwind/