SARAH & JULIA

STERRE

FOURCE

SARAH & JULIA - STERRE - FOURCE

SARAH & JULIA

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (19) en Julia Nauta (16) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft In Mij.

In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Vervolgens brachten ze hun eigen singles uit. De uptempo song Celebrate We’re Young (2014) belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolger Gold (2014).

In 2015 kwam de bioscoopfilm Jack Bestelt Een Broertje uit en Sarah & Julia werden gevraagd de titelsong te zingen: Ik Ben Ik, Jij Bent Jij. Vervolgens brachten de meiden de single Something Wonderful uit. Deze stond in de zomer van 2015 tien weken lang op nummer 1 in de Kids Top 20.

In het najaar van 2015 brachten Sarah & Julia een single uit in samenwerking met tijdschrift Tina. Het nummer Here Come the Girls hebben de meiden voor het eerst live vertolkt tijdens het ongekend populaire meidenevenement Tina-dag.

Met alweer hun zesde nummer-1-hit in de Kids Top 20 voor de single Dance Like Nobody's Watching, was ook 2016 een succesvol jaar voor Sarah & Julia. Vooral omdat ze in mei de allereerste Radio Disney Music Award wonnen voor Beste Nederlandse Act, waarmee ze de populaire Nederlandse boybands MainStreet en B-Brave achter zich lieten.

Begin 2017 hebben Sarah & Julia - als 'Famous Friends' van de War Child Kidsclub - de Kilimanjaro beklommen voor het goede doel. Op 17 maart is de nieuwe single van de meiden uitgekomen, getiteld Hoofd in de Wolken. Dit Nederlandstalige nummer - featuring Nigel Sean - is speciaal geschreven voor de bioscoopfilm De Smurfen en het Verloren Dorp. Het nummer heeft een recordaantal van 18 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20.

Naast hun gezamenlijke carrière als zangeres zijn Sarah en Julia ook actief als actrice in tv-series en films. Zo was Julia recent te zien in Suspects (RTL), De Mannentester (KPN) en in de bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet. Sarah speelde tot nu toe rollen in onder meer SpangaS (NPO Zapp) en De Ludwigs (Nickelodeon) en ze is wereldwijd te zien in de serie The Lodge van Disney Channel, die in meer dan 120 landen wordt uitgezonden.

https://sarah-julia.nl

STERRE

De zeer getalenteerde zangeres Sterre Koning (14) begon haar carriëre toen ze als 8 jarige solist werd bij het beroemde Kinderen voor Kinderen Koor. (singles 'Klaar voor de Start', 'Feest', 'Mijn Boek')

Ze trad regelmatig op in tv shows zoals de Kids Top 20, Zapp Sinterklaasfeest, Zapp Live maar ook in diverse theaters, bijvoorbeeld voor de koning in Carré. In 2016 vertegenwoordigde ze Nederland met de groep Kisses (Junior Songfestival) tijdens het Junior Eurovision Song Contest op Malta. In 2017 trad ze als solist mainstage op bij het grote Tinafestival in Duinrell.

Naast zingen is Sterre ook bekend als Instagrammer (@sterrejasmijnkoning) en vlogger voor o.a. Tina en Yours Today.

Sterre zingt, danst, acteert, is model en speelt gitaar.
In de week van het Glazen Huis zet ze zich ook online voor Serious Request Apeldoorn!

https://www.instagram.com/sterrejasmijnkoning/

FOURCE

Fource is een Nederlandse boyband bestaande uit de zangers Max Mies, Jannes Heuvelmans, Niels Schlimback en Ian Kuyper. Op 16 september 2017 wonnen zij de nationale finale van het het Junior Songfestival 2017. Op 26 november was de internationale show, waar de jongens vierde werden met het nummer "Love me".

De jongens deden solo auditie voor het Junior Songfestival 2017, de Nederlandse voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival, en werden na de audities bij elkaar gezet als jongensgroep. Zij wonnen op 9 september 2017 de tweede halve finale met hun cover "There is nothing holding me back" van Shawn Mendes. Tijdens de finale op 16 september 2017 wisten ze de jury te overtuigen met hun cover van "September song" van JP Cooper.

Op 26 november 2017 vertegenwoordigde Fource Nederland tijdens het Junior Eurovisiesongfestival 2017 in Georgië met hun nummer Love Me. Van alle deelnemende landen bleek Fource het populairst onder de tv-kijkers: ze kregen de meeste punten van de tele-voters.

https://www.instagram.com/jrsongfestival/

MEET & GREET: SARAH & JULIA - STERRE - FOURCE

Na hun optreden op de foto met ze of een handtekening van deze kanjers?  Dat kan! Dus kom naar de Serious Plein Party!

IMG_7332

SPECIAL-JAY

Special-Jay (Jurre) een 14 jarige jongen die op 10 jarige leeftijd het DJ-en ontdekte via internet. Na paar keer geoefend te hebben bij indoor skatepark Real-X in Apeldoorn wilde hij toch verder ermee.

Hij is op DJ-les gegaan bij United DJ-school in Apeldoorn. Na heb behalen van zijn diploma heeft hij regelmatig boekingen! Zoals discozwemmen, bruiloften, sinterklaasintocht, particulieren feestjes.

In 2016 besloot hij zijn eigen benefiet concert voor stichting KiKa in de Boerderij in Beekbergen te organiseren. Daar heeft hij ruim €1000,00 mogen ophalen.

Special-Jay (Jurre) heeft hartklachten en al verschillende hartoperaties ondergaan. Begin dit jaar traden er levensbedreigende complicaties op na zijn open hart operatie en we zijn dan ook meer dan ook dankbaar en trots dat Jurre gewoon bij ons op de Serious Plein Party staat en zijn passie uit kan oefenen: DJ-en is het liefste wat hij doet!

Overigens heeft Jurre bedacht dat hij in 2018 weer een benefiet concert wil gaan geven maar dan voor stichting Hartekind. Zij doen onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Dit gaat plaats vinden op 17 maart 2018 in de Boerderij te Beekbergen.

https://m.facebook.com/DJSpecialJay/

IMG_0018

ERSON

Erson komt uit Apeldoorn en is 25 jaar oud.  Onlangs heeft hij een clip met zijn song Chanten uitgebracht en deze is bij FunX te beluisteren geweest. De opname voor zijn nieuwste clip zorgde voor wildwesttaferelen in Apeldoorn. Deze ervaring neemt hij mee in zijn uitingen op het podium. Kom dansen!

De opbrengst van zijn bedrukte T-Shirt wil hij doneren aan Serious Request!

https://www.facebook.com/erren.kucuk

 

B7A84370-E336-49E2-A014-9EBB1EB6F49F-1

FRANK VAN ETTEN

Volkszanger Frank van Etten: hij zingt, hij vecht, hij huilt, hij wint!

Hij brak in 2002 door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’; speelde zich in 2013 in de kijker met zijn deelname aan SBS6-tv-hit ‘Bloed, Zweet & Tranen; scoorde daarna drie top 10 hits!

Frank wordt in 1982 geboren in Stadskanaal. Al vanaf zijn 15e treedt hij regelmatig op. Zijn doorbraak komt in 2002 met zijn derde single ‘Leef Als Een Zigeuner’. Frank brengt in de jaren erna meerdere albums en singles uit. Hij neemt duetten op met Sugar Lee Hooper, Jacques Herb en Brace. Daarnaast schrijft hij voor aanstormend en bekend muzikaal talent in zijn eigen Frank van Etten Studio.

Zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet & Tranen’ levert hem dan wel geen finaleplaats op, maar wel een hernieuwde naamsbekendheid, een hit en een gouden plaat met Als je lacht’, samen geschreven met Eric van Tijn.

Kom lekker meezingen met Frank!

https://frankvanetten.nl

WhatsApp Image 2017-11-12 at 14.45.31

MONO

Martijn Koelemeijer is een Apeldoornse singer/songwriter die al enkele jaren hard aan de weg timmert om zijn carrière van de grond te krijgen. De liedjes die Martijn ten gehore brengt kunnen niet in een categorie ondergebracht worden. Zo zingt hij zeer gevoelige ballad's maar ook hele vrolijke nummers met een reggae-sausje en alles daar tussen in!

Tot voor kort deed hij dit meestal alleen met zijn gitaar en reisde hij in zijn eentje stad en land af om zijn liedjes op zo veel mogelijk verschillende plaatsen te kunnen spelen. Een enkele keer kwam het tot een samenwerking met andere muzikanten maar dat waren steeds tijdelijke projecten.

Dit beviel zo goed en de zoektocht naar muzikanten voor de band was begonnen. Via het reggeapodium in Apeldoorn is nu de band MONO geformeerd. Martijn Onder Nieuwe Omstandigheden, niet meer solo maar met band!

Als je een optreden van MONO hebt meegemaakt weet je een ding zeker: dat smaakt naar meer!

https://www.facebook.com/mono.apeldoorn/

22769612_1717932931590872_886711215705336778_o

MATT THURSDAY

Matt Thursday is een 6-mansformatie uit Apeldoorn/Deventer,
De band bestaat uit vijf instrumentalisten en een krachtige leadvocaliste, die vocale ondersteuning geniet van van maar liefst drie bandleden.

Grondleggers zijn Arno Doup (drums, vocals), Toes Morgenland Pereira (bas, vocals) en Martin Hamming (gitaar, vocals),
De overige leden van de band zijn René Scherpenhuizen (toetsen), Herry Palapessy (percussie) en last but not least, de uit het verre Friesland afkomstige, gedreven zangeres Robin Meys.

Matt Thursday put haar inspiratie uit funkrock, bluesrock en fusion..
Ze benoemen hun repertoire zelf als "Grooverock": Stevig en swingend!

https://www.facebook.com/GrooveRockBand/

 

XMAS Party 2017 - Rob Feber - jpg - (147 van 147)

CARVE & FRIENDS

Carve is een Apeldoornse rockband en maakt frisse stevige rock met blues, funk en soul invloeden. De shows staan bol van de power en energie.

Dit jaar geven ze een tribute aan overleden muzikale helden in samenwerking met vele artiesten zoals Hans Jansen (bekend van “stationsong” Wicked Games), Sabine Uitslag (Spinrock en CDA), Richard Joris (ex-Carve), Francis Burgers (ex-Carve), Joyce van der Leij (Joyce Rising), Gerrit van Engeland (Fourmad), Marq van Mazijk (o.a. Silverlane), Marieke Duijst, Frank (ex-Carve) en Friso Bladergroen.

Kortom: Come taste the band!

http://www.carvemusic.com

20953686_1090038241129387_5742223707061182642_n

DE BOUNTIES

De Bounties staan al 20 jaar garant voor feest in de tent!

Ieder optreden weer maakt de band er samen met het publiek een knalfeest van. Van pleinfeesten tot bruiloften en van festivals tot kroegen, overal spelen ze de tent plat.

Dit doen ze met Nederlands- en Engelstalige muziek en een flinke dosis humor. Het is dan ook niet alleen muziek maar ook pure entertainment. Deze 11-koppige formatie is klaar om van de Serious Plein Party een knalfeest te maken!

 

www.bounties.nl

JR2live

JOYCE RISING

Soul muziek is de muziek die je ziel raakt. Joyce Rising blaast met haar band de Motown traditie nieuw leven in. Met passievolle eigen geschreven teksten, stevige backingvocals, moderne samples en de alt saxofoon zet Joyce Rising een eigen sound neer.

Joyce Rising is als zangeres sterk beïnvloed door Celine Dion, maar ook Amy Winehouse en Aretha Franklin. Oude soul is in een nieuw jasje gestoken met oude soul-grooves, stevige blazers met af en toe een scheurende gitaar.

De swingende contrabas maakt de show helemaal compleet. De Joyce Rising-show is een show die swingend, energiek, soulful, passievol en eigenzinnig is.

http://www.joycerising.com

SRangers poster2

SUZY & THE RANGERS is vervallen

Singer-songwriter Suzy Dexter en producer/gitarist Sander van Herk (Het Goede Doel) hebben hun talenten gebundeld. Het resultaat is rock, met een vleugje folk, country met een snufje punk.

Teksten die ergens over gaan en melodieuze lijnen die je in beweging brengen. Suzy & The Rangers willen niets minder dan de ziel van deze tijd pakken. Een reis door onze tijd, waarin dreiging van terreur en populistische leiders, maar ook de kracht van vrouwen en van verbinding.

Muziek en taal in een virtuoze dans van hoop en plezier.

Suzy Dexter - Vocals & Guitar,
Sander van Herk - Electric guitar,
Sarah Marieke van Lieshout - Backing Vocals & Keys,
Peter Kummer - Bas
Maarten Kooymans - Drums

https://www.facebook.com/SuzyAndTheRangers/

DSF728-B-ZW2

DANIAN VREUGD

20 jaar oude DJ & Producer uit Apeldoorn. Dat wordt dansen!

Upgreatz

UPGREATZ

Upgreatz brengt je de beste soul of the 70's maar ook the most essential 80's disco, funk & dancefloorfillers; van de rand tot aan het gaatje gevuld! De compleet ge-remasterde en unieke 70’s en 80’s tracks klinken namelijk ditmaal alsof ze gisteren zijn opgenomen.

DJ’s Florent Luyckx (Flo), André van der Heijden en V.J. Remco Koenderman laten al je favoriete dansnummers de revue passeren met een spectaculaire audiovisuele show. Een uniek concept met de meest bijzondere, perfect opgepoetste dance klassiekers die onmiddellijk bij iedereen hét feest van herkenning, maar tegelijkertijd verwondering teweeg zullen brengen.

DJ’s Florent , André en VJ Remco geven een show vol jeugdsentiment, dus kom dansen en genieten!